CEPLJENJE ZA NENAROČENE

Termini za nenaročene paciente - lokacija ZD Trebnje:

- 31.07.2021 (sobota), cepivo COMIRNATY (PFIZER) in Vaccine (JANSSEN) med 10:00 in 11:30 uro

- 06.08.2021 (petek), cepivo COMIRNATY (PFIZER) 13:00 in 15:00 uro

- 06.08.2021 (petek), cepivo Vaccine (JANSSEN) 15:00 in 15:30 uro

- 13.08.2021 (petek), cepivo COMIRNATY (PFIZER) 15:30 in 16:30 uro

 

Termini za nenaročene paciente - lokacija Šentrupert (dežela kozolcev):

- 11.08.2021 (sreda), cepivo COMIRNATY (PFIZER) in Vaccine (JANSSEN) med 16:00 in 17:00 uro

 

S seboj prinesite zdravstveno izkaznico. Vhod cepljenja je v soboto glavni vhod zdravstvenega doma med tednom pa vhod NMP. Količina cepiva je omejena.

Spoštovani pacienti,

Za vse informacije glede zadržkov za cepljenje in o morebitnih nezaželenih učinkih cepljenja se obrnite na vašega osebnega zdravnika. Osebni zdravnik ali klinični specialist edina lahko spremenita vrsto prejetega cepiva in zato izdata pisno potrdilo. Izdano pisno potrdilo prinesite s seboj na cepilno mesto.

Na cepljenje se lahko naročite preko portala https://zvem.ezdrav.si/cepljenje. Po uspešni uvrstitvi v čakalno vrsto Vam bomo nato dodelili točni termin cepljenja. Obveščeni boste preko SMS sporočila. Cepljenje v ZD Trebnje poteka na lokaciji Goliev trg 3, vhod v ambulanto za cepljenje je vhod NMP. V primeru dodatnih vprašanj ali odpovedi termina pošljite elektronsko sporočilo z vsebino: ime, priimek, datum rojstva ter razlog odpovedi, na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Pred prihodom na cepljenje lahko predhodno izpolnite VPRAŠALNIK.

Več o priporočilih za cepljenje si lahko preberete v naslednjem dokumentu.

CERTIFIKAT O CEPLJENJU

Ste se cepili proti covid-19 in potrebujete EU digitalno COVID potrdilo o cepljenju v slovenskem in angleškem jeziku?

Obveščamo vas, da ga lahko naročite po elektronski pošti na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., pokličete na telefon 07 348 1 740 ali pa se osebno zglasite na informacijah zdravstvenega doma.

Za izpis EU digitalnega COVID potrdila potrebujemo vaše osebne podatke in številko zdravstvenega zavarovanja. Za prevzem potrdila se osebno naslednji dan zglasite na informacijah zdravstvenega doma.

Poziv k spodbujanju cepljenja proti covidu-19

ZD TREBNJE