Nujna medicinska pomoč

112 - Klic v sili

 

07/3481740 - NMP Trebnje

 

Preberite več ...

Ambulante in ordinacijski časi

Ponedeljek - petek   7:00 - 20:00
Urgentna ambulanta:
Ponedeljek - petek 20:00 - 7:00
Sobota in nedelja 00:00 - 24:00

 

Izberite ambulanto ...

Odsotnosti in nadomeščanja

Oglejte si čas odsotnosti in nadomeščanja zdravnika, ki trenutno ni dosegljiv.

 

Ogled odsotnosti ...

UKINITEV IZVAJANJE HITREGA TESTIRANJE COVID-19 NA LOKACIJI PRED ZDRAVSTVENIM DOMOM

ZD Trebnje je z dnem 7.4.2023 prenehalo z delovanje odvzemnega mesta za HAT testiranje (beli kontejner).

 

 Dodatne informacije

ELEKTRONSKO NAROČANJE V AMBULANTE

Preko spletne aplikacije si zagotovite termin pri osebne zdravniku, ter se naročite v urnik ambulante

 

 Aplikacija doZdravnika
ELEKTRONSKO NAROČANJE V LABORATORIJ  Naročanje v laboratorij

Novice in obvestila

V mesecu aprilu smo v Zdravstvenem domu Trebnje pričeli z novo samoplačniško storitvijo – Vadbo za zdravo hrbtenico.

Ponujamo vadbo, ki poteka 1-krat tedensko v popoldanskem času.

Osredotočamo se na krepitev mišic hrbtenice in celotnega telesa – kar je ključno za razgibano in okrepljeno telo. Namenjena je vsem, ki želijo ohraniti zdravo hrbtenico brez bolečin, tistim, ki imajo kronične bolečine v hrbtenici in bi radi vaje izvajali nadzorovano pod strokovnim vodstvom ter tistim, katerih delovno mesto zahteva prisilne drže (sedenje za pisalno mizo, šivalnim strojem, tekočim trakom,...), fizična dela ali/in prenašanja bremen.

Vadba poteka na fizioterapiji v telovadnici. Mesečni prispevek je 25 eurov. Informacije in prijave se zbirajo na telefonski številki 030 322 808 (Barbara Jantol).

ZD TREBNJE

Spoštovani,

vsi si želimo, da bi bilo naše delovanje kar najboljše, zato vas naprošamo, da dokumentacijo, ki jo za vas pripravijo naše ambulante prevzamete na »informacijah« pri vhodu v zdravstveni dom in sicer v delovnem času od ponedeljka do petka med 7.00 in 20.00 uro.

Prosimo vas za strpnost in razumevanje, da dokumentacije ne prevzemate v nočnem času oz. ob sobotah in nedeljah, saj želimo, da ambulanta NMP deluje čim bolj nemoteno.

ZD Trebnje

Pediatrična dežurna služba je ob sobotah, nedeljah in praznikih organizirana v Novem mestu v Pediatričnem urgentnem centru Splošne bolnice- PUC, ki deluje 12 ur, od 8:00 do 20:00.

Pediatrinje ZD Trebnje se vključujejo v dežurno službo v PUC in prosimo, da se z bolnim otrokom za pregled v nujni situaciji preko vikendov in praznikov usmerite v Novo mesto, kjer ga bo pregledal pediater.

Hvala za razumevanje.

SPOŠTOVANI PACIENTI IN OBISKOVALCI ZDRAVSTVENEGA DOMA TREBNJE

ZARADI POSLABŠANJA EPIDEMIOLOŠKIH RAZMER JE OD 15.7.2022 DALJE PRI VSTOPU IN GIBANJU V PROSTORIH ZD TREBNJE OBVEZNA UPORABA ZAŠČITNE MASKE TER RAZKUŽEVANJE ROK (IZJEMA SO OTROCI DO DOPOLNJENEGA 6.LETA STAROSTI TER OSEBE S POSEBNIMI POTREBAMI).

V PRIMERU KLINIČNIH ZNAKOV OKUŽBE Z VIRUSOM SARS-COV-2 SE POSVETUJTE Z IZBRANIM OSEBNIM ZDRAVNIKOM, KI VAM BO DAL NADALJNJA NAVODILA. Z UPOŠTEVANJEM ZAŠČITNIH UKREPOV SE ZMANJŠUJE TVEGANJE OKUŽBE IN ŠIRJENJE OKUŽBE Z VIRUSOM SARS-COV-2.

ZD TREBNJE

Spoštovane uporabnice ginekoloških storitev,

obveščamo Vas, da v ZD Trebnje deluje nova ginekološka ambulanta, v kateri dela Anita Franko Rutar, dr. med., spec. ginek. in porodn. Ambulanta še sprejema nove pacientke, zato imate uporabnice, ki izbranega ginekologa še nimate ali ga želite zaradi kakršnega koli razloga zamenjati možnost, da se opredelite pri novi ginekologinji.

Hkrati Vas obveščamo, da ginekologinja Anita Franko Rutar opravlja tudi samoplačniško 3D/4D ultrazvočno preiskavo ploda.

Informacije o samoplačniških preiskavah, delovni čas ambulante in telefonska številka za naročanje so objavljeni na spletni strani ZD Trebnje pod zavihkom Dispanzer za ženske.

ZD TREBNJE

 

banner nacionalne cakalne dobe 227x151

banner nase cakalne dobe 227x151

CEPLJENJE

Logo EKP socialni sklad SLO slogan1

Prijava za urednike