Nujna medicinska pomoč

112 - Klic v sili

 

07/3481740 - NMP Trebnje

 

Preberite več ...

Ambulante in ordinacijski časi

Ponedeljek - petek   7:00 - 20:00
Urgentna ambulanta:
Ponedeljek - petek 20:00 - 7:00
Sobota in nedelja 00:00 - 24:00

 

Izberite ambulanto ...

Odsotnosti in nadomeščanja

Oglejte si čas odsotnosti in nadomeščanja zdravnika, ki trenutno ni dosegljiv.

 

Ogled odsotnosti ...

ELEKTRONSKO NAROČANJE

Naročite se na pregled pri vašem osebnem zdravniku preko aplikacije doZdravnika.si.

Aplikacija doZdravnika

Novice in obvestila

Vzpostavljena je telefonska številka 030 322 807, na kateri boste prejeli psihološko podporo v času epidemije korona virusa. V primeru strahov, negotovosti, negativnih misli ali ostalih duševnih stisk vam bodo svetovali psihologi oziroma zdravstveni delavci. Telefonska številka je aktivna vsak dan od 11.00 do 15.00 ure.

ZD TREBNJE

Spoštovani uporabniki,

 

Zaradi zmanjševanja možnosti prenosa okužb s koronavirusom smo v ZD Trebnje izvedli naslednje ukrepe, ki veljajo do preklica

  • Preneha se izvajanje preventive dejavnosti (referenčne ambulante, CKZ, pediatrija, ginekologija, psihologija, logoped, patronaža, zobozdravstvena in zdravstvena vzgoja)
  • Preneha se izvajnaje medicine dela
  • Preneha se izvajanje fizioterapije. Fizioterapevt je za nasvete na razpolago v ponedeljek in četrtek od 7:30 do 14:30 na telefonski števili 030 269 441.
  • Dejavnost zobozdravstva se do prekinitve ukine. Za telefonske posvete in nujne primere lahko pokličite med 9:00 - 17:00 na 07 34 81 757
  • Omeji se dejavnost laboratorija v skladu z napotitvami.
  • Na pediatriji se sprejemajo samo neodložljive in nujne primere
  • Na vhodu v zdravstveni dom se izvaja triaža in evidentiranje pacientov
  • Vhod v zdravstvene postaje bo zaprt. MS bo sprejemala po enega pacienta. Pacienti počakajo zunaj.

 

Vse paciente naprošamo, da pred obiskom zdravstvenega doma pokličejo svojega izbranega zdravnika.

 

ZD TREBNJE

Spoštovani pacienti,


V sosednji Italiji so izredne razmere zaradi koronavirusa, okužbe z novim koronavirusom SARS–CoV-2 se pojavljajo tudi pri nas v Sloveniji.

Bolezen se kaže z vročino, kašljem in občutkom pomanjkanja zraka, kar je običajno za pljučnico. Ker gre za nov virus, natančnih informacij o poteku bolezni še nimamo, iz poročanja Kitajske pa lahko sklepamo, da poteka v lažji obliki pri približno 80 % okuženih. Okužbe s koronavirusom ne moremo od ostalih virusnih okužb ločiti le na osnovi bolnikovih težav in telesnega pregleda, ampak je potrebno mikrobiološko testiranje (bris nosno-žrelnega prostora).

V primeru suma, da bi pri vas lahko prišlo do okužbe s koronavirusom (potniki v mednarodnem prometu, obisk okuženih območij Slovenije..) pokličite v ZD Trebnje – telefon 040 378 300 , kjer boste prejeli dodatna navodila.

Če obstaja možnost, da ste okuženi in ste vseeno prišli na pregled v Zdravstveni dom Trebnje, NE VSTOPAJTE V ZDRAVSTVENI DOM PREKO GLAVNEGA VHODA ALI VHODA URGENCE, ker tako širite bolezen.

Počakajte zunaj stavbe ali v osebnem vozilu in pokličite na telefonsko številko 040 378 300, kjer boste prejeli dodatna navodila.

Z namenom preprečevanja širjenja okužbe z novim koronavirusom smo v ponedeljek 9.3.2020 na vhodu v ZD vzpostavili tudi triažno točko. Ob vstopu v ZD si morate razkužiti roke, medicinska sestra pa vam bo zastavila nekaj vprašanj po navodilih NIJZ.

OBVESTILO O KORONAVIRUSU

ZD TREBNJE 

Vlada Republike Slovenije on Twitter: "Z današnjim dnem v pomoč prebivalcem pri iskanju zanesljivih informacij v zvezi z novim koronavirusom odpiramo brezplačno telefonsko številko 080 1404. 📞 Klicni center deluje vsak dan med 8. in 20. uro."

Aktualne informacije glede koronavirusa:

https://t.co/UD0gAcy93I https://t.co/1TiOSZUcgT

➡ Twitter https://twitter.com/vladaRS/status/1236939865255706624

 

V Zdravstvenem domu Trebnje pa smo omogočili številko 040 378 300 za informacije s KRONAVIRUSOM.

 

ZD TREBNJE

OBVESTILO DISPANZERJA ZA ŽENSKE

Spoštovane,

zaradi preprečevanja širjenja okužbe s koronavirusom vas obveščamo, da do preklica pokličite v ambulanto in vam bomo izdali elektronski recept za zdravila, elektronske napotnice, naročilnice za medicinsko tehnične pripomočke in obvestila zdravniku za podaljšanje bolniškega staleža. V ambulanto sprejemamo samo nosečnice in pacientke s težavami.  Preventivnih ginekoloških pregledov in kontrolnih ultrazvokov do preklica ne bomo izvajali.

 NOSEČNOST IN POROD - COVID-19

 

banner nacionalne cakalne dobe 227x151

banner nase cakalne dobe 227x151

CEPLJENJE

Logo EKP socialni sklad SLO slogan1

Prijava za urednike