Nujna medicinska pomoč

112 - Klic v sili

 

07/3481740 - NMP Trebnje

 

Preberite več ...

Ambulante in ordinacijski časi

Ponedeljek - petek   7:00 - 20:00
Urgentna ambulanta:
Ponedeljek - petek 20:00 - 7:00
Sobota in nedelja 00:00 - 24:00

 

Izberite ambulanto ...

Odsotnosti in nadomeščanja

Oglejte si čas odsotnosti in nadomeščanja zdravnika, ki trenutno ni dosegljiv.

 

Ogled odsotnosti ...

ELEKTRONSKO NAROČANJE V AMBULANTE

 

Z namenom preprečevanja širjenja okužbe z novim koronavirusom, Vas prosimo, da se na termin preko aplikacije doZdravnika naročite samo v primeru, da nimate znakov okužb. V primeru povišane telesne temperature, prehlada, kašlja, spremenjenega okusa / vonja, bolečin v mišicah, … se predhodno obvezno po telefonu posvetujte z osebnim zdravnikom.

Aplikacija doZdravnika

 

 

 

 

ELEKTRONSKO NAROČANJE V LABORATORIJ

Naročanje laboratorij

Zagotovite si termin za laboratorijsko obravnavo, ki ustreza vam in naj ne bi bilo potrebno čakati več kot 15 min.                                                                                                                                                

Novice in obvestila

Predvidoma v drugi polovici januarja bomo pričeli s cepljenje proti covid-19. Cepivo bo prihajalo postopoma. Začetna količina prejetega cepiva bo manjša, načrtujemo pa do bo do konca marca na razpolago cepivo za vse.

Prednostno bomo cepili po sledečem vrstnem redu:

  • stari 80 let in več, nato
  • stari 70 let in več, nato
  • stari 60 let in več), nato
  • kronični bolniki, nato
  • zaposleni v kritični infrastrukturi (policija, gasilci, zaposleni v vzgoji in izobraževanju, v transportu, oskrbi z nujnimi dobrinami, … ), nato
  • ostali prebivalci.

Na cepljenje se lahko prijavite pri svojem osebnem zdravniku, preko telefona ali maila. Ko boste prišli na vrsto za cepljenje, vas bomo obvestili o terminu.

ZD TREBNJE

S 4.1.2021 začnemo v Zdravstvenem domu Trebnje brezplačno testirati s hitrimi antigenskimi testi za vse zainteresirane. Testiranje se bo izvajalo po sistemu »drive-in« na parkirišču pred zdravstvenim domom. V izogib gneči se je potrebno na testiranje predhodno naročiti in sicer na telefon 040 672 254 vsak delovni dan od 6.45 do 14.00 ure. Ob naročilu sporočite ime in priimek, številko mobilnega telefona in številko kartice zdravstvenega zavarovanja. Ob naročili boste prejeli točno uro, kdaj pridete na testiranje. Prosim, da se ure držite. Rezultate testiranja boste prejeli v roku ene ure in sicer kot obvestilo preko sms sporočila. 

Upoštevajte priporočilo NIJZ in ostanite zdravi.

ZD TREBNJE

Spoštovani,

zaradi izrednega zanimanja za cepljenje proti gripi in porabe vsega naročenega cepiva sporočamo, da smo zaključili s cepljenjem proti gripi. V primeru dobave cepiva proti gripi iz NIJZ, bomo s cepljenjem nadaljevali.

Hvala za razumevanje.

ZD TREBNJE

Spoštovani pacienti,

Bolezen se kaže z vročino, kašljem in občutkom pomanjkanja zraka, kar je običajno za pljučnico. Okužbe s koronavirusom ne moremo od ostalih virusnih okužb ločiti le na osnovi bolnikovih težav in telesnega pregleda, ampak je potrebno mikrobiološko testiranje (bris nosno-žrelnega prostora).

Ministrstvo za zdravje z dne 26.10.2020 posredovalo spremenjena navodila za izvajanje testiranja in trajanje izolacije:

Več si preberite v navodilih!

NAJPOMEMBNEJE JE, DA SE OSEBE, KI IMAJO ZNAKE IN SIMPTOME BOLEZNI COVID-19 TAKOJ OSAMIJO. ENAKO VELJA ZA VSE TESNE STIKE OBOLELEGA, PREDVSEM V DRUŽINI.

V primeru suma, da bi pri vas lahko prišlo do okužbe s koronavirusom pokličite v ZD Trebnje – telefon 040 378 300 , kjer boste prejeli dodatna navodila.

Glede potrebe po odvzemu brisa se morate predhodno posvetovati z osebnim zdravnikom oz. v primeru njegove odsotnosti, nadomestnim zdravnikom. Odvzem brisa za COVID – 19 v ZD Trebnje je možen vsak dan med tednom za odrasle od 7:00 do 9:00 ure ter za otroke od 12:00 – 14:00 ure. Odvzem brisa bo potekal na sistem DRIVE IN pred Zdravstvenim domom Trebnje, kamor se z avtom pripeljete do zapore ("rampe").

Z namenom preprečevanja širjenja okužbe z novim koronavirusom smo na vhodu v ZD vzpostavili tudi triažno točko. Ob vstopu v ZD si morate razkužiti roke, medicinska sestra pa vam bo zastavila nekaj vprašanj po navodilih NIJZ. Izpolniti morate tudi vprašalnik, ki ga lahko najdete tudi na spodnji povezavi:

VPRAŠALNIK

Glede potrebe po odvzemu SAMOPOLAČNIŠKEGA brisa se je potrebno naročiti na medicino dela:

  • telefon: 07 / 34 81 775
  • elektronski naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

ZD TREBNJE 

 

banner nacionalne cakalne dobe 227x151

banner nase cakalne dobe 227x151

CEPLJENJE

Logo EKP socialni sklad SLO slogan1

Prijava za urednike