Nujna medicinska pomoč

112 - Klic v sili

 

07/3481740 - NMP Trebnje

 

Preberite več ...

Ambulante in ordinacijski časi

Ponedeljek - petek   7:00 - 20:00
Urgentna ambulanta:
Ponedeljek - petek 20:00 - 7:00
Sobota in nedelja 00:00 - 24:00

 

Izberite ambulanto ...

Odsotnosti in nadomeščanja

Oglejte si čas odsotnosti in nadomeščanja zdravnika, ki trenutno ni dosegljiv.

 

Ogled odsotnosti ...

UKINITEV IZVAJANJE HITREGA TESTIRANJE COVID-19 NA LOKACIJI PRED ZDRAVSTVENIM DOMOM

ZD Trebnje je z dnem 7.4.2023 prenehalo z delovanje odvzemnega mesta za HAT testiranje (beli kontejner).

 

 Dodatne informacije

ELEKTRONSKO NAROČANJE V AMBULANTE

Preko spletne aplikacije si zagotovite termin pri osebne zdravniku, ter se naročite v urnik ambulante

 

 Aplikacija doZdravnika
ELEKTRONSKO NAROČANJE V LABORATORIJ  Naročanje v laboratorij

Novice in obvestila

Pediatrična dežurna služba je ob sobotah, nedeljah in praznikih organizirana v Novem mestu v Pediatričnem urgentnem centru Splošne bolnice- PUC, ki deluje 12 ur, od 8:00 do 20:00.

Pediatrinje ZD Trebnje se vključujejo v dežurno službo v PUC in prosimo, da se z bolnim otrokom za pregled v nujni situaciji preko vikendov in praznikov usmerite v Novo mesto, kjer ga bo pregledal pediater.

Hvala za razumevanje.

SPOŠTOVANI PACIENTI IN OBISKOVALCI ZDRAVSTVENEGA DOMA TREBNJE

ZARADI POSLABŠANJA EPIDEMIOLOŠKIH RAZMER JE OD 15.7.2022 DALJE PRI VSTOPU IN GIBANJU V PROSTORIH ZD TREBNJE OBVEZNA UPORABA ZAŠČITNE MASKE TER RAZKUŽEVANJE ROK (IZJEMA SO OTROCI DO DOPOLNJENEGA 6.LETA STAROSTI TER OSEBE S POSEBNIMI POTREBAMI).

V PRIMERU KLINIČNIH ZNAKOV OKUŽBE Z VIRUSOM SARS-COV-2 SE POSVETUJTE Z IZBRANIM OSEBNIM ZDRAVNIKOM, KI VAM BO DAL NADALJNJA NAVODILA. Z UPOŠTEVANJEM ZAŠČITNIH UKREPOV SE ZMANJŠUJE TVEGANJE OKUŽBE IN ŠIRJENJE OKUŽBE Z VIRUSOM SARS-COV-2.

ZD TREBNJE

Spoštovane uporabnice ginekoloških storitev,

obveščamo Vas, da v ZD Trebnje deluje nova ginekološka ambulanta, v kateri dela Anita Franko Rutar, dr. med., spec. ginek. in porodn. Ambulanta še sprejema nove pacientke, zato imate uporabnice, ki izbranega ginekologa še nimate ali ga želite zaradi kakršnega koli razloga zamenjati možnost, da se opredelite pri novi ginekologinji.

Hkrati Vas obveščamo, da ginekologinja Anita Franko Rutar opravlja tudi samoplačniško 3D/4D ultrazvočno preiskavo ploda.

Informacije o samoplačniških preiskavah, delovni čas ambulante in telefonska številka za naročanje so objavljeni na spletni strani ZD Trebnje pod zavihkom Dispanzer za ženske.

ZD TREBNJE

V juniju pričanja z delovanjem samoplačniške ultrazvočne diagnostike specialistka iz radiologinje dr. Mateja Kropivnik.

DELOVNI ČAS: vsak torek v mesecu od 07:00 do 10:00 ure, ena sobota v mesecu.

Na preiskavo se lahko naročite na telefonski številki 073481740 ali elektronskem naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

CENIK: storitev si lahko ogledate na povezavi.

ZD TREBNJE

red.prof., MARIJA PETEK ŠTER, dr.med.

ZZZS je poslal pacientom dr. med. Marije Petek Šter obvestilo, da je bila izvedena prekinitev izbire osebnega zdravnika in da lahko izberejo novega osebnega zdravnika pri izvajalcu, s katerim ima ZZZS sklenjeno pogodbo za opravljanje zdravstvene dejavnosti.

Pacientom dr. med. Marije Petek Šter tega ni potrebno storiti takoj, ker nekdanja ambulanta dr. med. Marije Petek Šter v ZD Trebnje še vedno deluje z enakim ordinacijskim časom. Nosilca ambulante bomo poskušali dobiti v najkrajšem možnem času.

Nekdanjim pacientom svetujemo, da še počakajo z izbiro novega osebnega zdravnika in spremljajo novice na naši spletni strani.

BOGOMIR HUMAR, dr.med., spec.spl.med.

Sporočamo vam, da se bo dr. Bogomir Humar v kratkem upokojil. Zdravstvena oskrba njegovih pacientov, ki še niso izbrali drugega osebnega zdravnika zaradi tega ne bo motena.

Pacienti se bodo do izbire novega osebnega zdravnika lahko še obračali na isto ambulanto, ki jo je prevzela dr. Helena Barbo. Tam bodo dobili vse potrebne informacije.

ZD TREBNJE

 

banner nacionalne cakalne dobe 227x151

banner nase cakalne dobe 227x151

CEPLJENJE

Logo EKP socialni sklad SLO slogan1

Prijava za urednike