Nujna medicinska pomoč

112 - Klic v sili

 

07/3481740 - NMP Trebnje

 

Preberite več ...

Ambulante in ordinacijski časi

Ponedeljek - petek   7:00 - 20:00
Urgentna ambulanta:
Ponedeljek - petek 20:00 - 7:00
Sobota in nedelja 00:00 - 24:00

 

Izberite ambulanto ...

Odsotnosti in nadomeščanja

Oglejte si čas odsotnosti in nadomeščanja zdravnika, ki trenutno ni dosegljiv.

 

Ogled odsotnosti ...

ELEKTRONSKO NAROČANJE

Naročite se na pregled pri vašem osebnem zdravniku preko aplikacije doZdravnika.si.

Aplikacija doZdravnika

Novice in obvestila

Spoštovani pacienti,

V ponedeljek 20.4.2020 bodo pričele z delom ambulante zdravstvenega doma. Za obisk pri zdravniku se je potrebno predhodno naročiti po telefonu.

Zaradi vaše varnosti in varnosti naših zaposlenih smo sprejeli naslednje ukrepe, KATERE SI NUJNO PREBERITE V PRILOGI.

ZD TREBNJE

Vzpostavljena je telefonska številka 030 322 807, na kateri boste prejeli psihološko podporo v času epidemije korona virusa. V primeru strahov, negotovosti, negativnih misli ali ostalih duševnih stisk vam bodo svetovali psihologi oziroma zdravstveni delavci. Telefonska številka je aktivna vsak dan od 11.00 do 15.00 ure.

ZD TREBNJE

Spoštovane,

V času trajanja karantene in prepovedi izvajanja skupinskih vadb, smo se odločili, da vam ponudimo možnost izvajanja on-line strokovno vodene vadbe za nosečnice. Vadba poteka v živo v naprej določenih terminih (tedensko en dopoldanski in dva popoldanska termina).

Pomembno je, da v tem času ohranjamo svoje zdravje z gibanjem in zavedamo se, da je ob poplavi vadb in nasvetov na medmrežju, težko razbrati ustrezne in validne informacije. Telesna dejavnost je ključna za ohranjanje telesnega in duševnega zdravja.

On-line vadba v okviru Centru za krepitev zdravja ZD Trebnje je namenjena zdravim nosečnicam, preko video aplikacije.

V kolikor vas vadba zanima in za vse nadaljnje  informacije se prijavite preko e-pošte (Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ) ali preko telefonske številke (030322808), kjer odgovorimo na vaša vprašanja in posredujemo nadaljnja navodila.

Vadba nosečnice

Z lepimi pozdravi, Barbara Jantol, mag.kin

Spoštovani pacienti,


V sosednji Italiji so izredne razmere zaradi koronavirusa, okužbe z novim koronavirusom SARS–CoV-2 se pojavljajo tudi pri nas v Sloveniji.

Bolezen se kaže z vročino, kašljem in občutkom pomanjkanja zraka, kar je običajno za pljučnico. Ker gre za nov virus, natančnih informacij o poteku bolezni še nimamo, iz poročanja Kitajske pa lahko sklepamo, da poteka v lažji obliki pri približno 80 % okuženih. Okužbe s koronavirusom ne moremo od ostalih virusnih okužb ločiti le na osnovi bolnikovih težav in telesnega pregleda, ampak je potrebno mikrobiološko testiranje (bris nosno-žrelnega prostora).

V primeru suma, da bi pri vas lahko prišlo do okužbe s koronavirusom (potniki v mednarodnem prometu, obisk okuženih območij Slovenije..) pokličite v ZD Trebnje – telefon 040 378 300 , kjer boste prejeli dodatna navodila.

Če obstaja možnost, da ste okuženi in ste vseeno prišli na pregled v Zdravstveni dom Trebnje, NE VSTOPAJTE V ZDRAVSTVENI DOM PREKO GLAVNEGA VHODA ALI VHODA URGENCE, ker tako širite bolezen.

Počakajte zunaj stavbe ali v osebnem vozilu in pokličite na telefonsko številko 040 378 300, kjer boste prejeli dodatna navodila.

Z namenom preprečevanja širjenja okužbe z novim koronavirusom smo v ponedeljek 9.3.2020 na vhodu v ZD vzpostavili tudi triažno točko. Ob vstopu v ZD si morate razkužiti roke, medicinska sestra pa vam bo zastavila nekaj vprašanj po navodilih NIJZ.

OBVESTILO O KORONAVIRUSU

ZD TREBNJE 

Vlada Republike Slovenije on Twitter: "Z današnjim dnem v pomoč prebivalcem pri iskanju zanesljivih informacij v zvezi z novim koronavirusom odpiramo brezplačno telefonsko številko 080 1404. 📞 Klicni center deluje vsak dan med 8. in 20. uro."

Aktualne informacije glede koronavirusa:

https://t.co/UD0gAcy93I https://t.co/1TiOSZUcgT

➡ Twitter https://twitter.com/vladaRS/status/1236939865255706624

 

V Zdravstvenem domu Trebnje pa smo omogočili številko 040 378 300 za informacije s KRONAVIRUSOM.

 

ZD TREBNJE

 

banner nacionalne cakalne dobe 227x151

banner nase cakalne dobe 227x151

CEPLJENJE

Logo EKP socialni sklad SLO slogan1

Prijava za urednike