Nujna medicinska pomoč

112 - Klic v sili

 

07/3481740 - NMP Trebnje

 

Preberite več ...

Ambulante in ordinacijski časi

Ponedeljek - petek   7:00 - 20:00
Urgentna ambulanta:
Ponedeljek - petek 20:00 - 7:00
Sobota in nedelja 00:00 - 24:00

 

Izberite ambulanto ...

Odsotnosti in nadomeščanja

Oglejte si čas odsotnosti in nadomeščanja zdravnika, ki trenutno ni dosegljiv.

 

Ogled odsotnosti ...

ELEKTRONSKO NAROČANJE V AMBULANTE

Aplikacija doZdravnika

Naročite se na pregled pri vašem osebnem zdravniku preko aplikacije doZdravnika.si.                                                                                                                                                                                        

ELEKTRONSKO NAROČANJE V LABORATORIJ

Naročanje laboratorij

Zagotovite si termin za laboratorijsko obravnavo, ki ustreza vam in naj ne bi bilo potrebno čakati več kot 15 min.                                                                                                                                                

Novice in obvestila

Spoštovani pacienti,

Glede na epidemiološke podatke se epidemija Covid-19 v naši državi počasi umirja. Nastopil je čas, da se delovanje zdravstvenega sistema postopoma začne obnavljati. Omogočiti moramo zdravstveno obravnavo pacientom pri izbranih zdravnikih na vseh področjih primarnega zdravstvenega varstva. Da zaradi odloženih obravnav med epidemijo COVID-19 ne bi prišlo do poslabšanja zdravstvenega stanja pacientov z drugimi akutnimi in kroničnimi obolenji in da se omogoči obravnava pacientov pri osebnih izbranih zdravnikih Vas prosimo, da pred obiskom Zdravstvenega doma Trebnje izpolnite vprašalnik.

OBVEZNO IZPOLNITE VPRAŠALNIK

ZD TREBNJE

Zdravstvenega 

Spoštovani,

vaša varnost nam veliko pomeni in temu smo prilagodila pravila prevoza z reševalnim vozilom. Preden zaprosite za nalog za prevoz z reševalnim vozilom razmislite, če je možen prevoz osebnim vozilom, ki v danih okoliščinah pomeni varnejši način prevoza.

Za prevoz z reševalnim vozilom potrebujete nalog za prevoz, ki vam ga izda zdravnik. Zdravnik bo na nalog za prevoz označil posebnosti , vašega zdravstvenega stanja, ki pomembne za izvedbo prevoza (npr. prevoz sede/leže, aplikacija kisika).

VEČ SI LAHKO PREBERETE TUKAJ

ZD TREBNJE

Vzpostavljena je telefonska številka 030 322 807, na kateri boste prejeli psihološko podporo v času epidemije korona virusa. V primeru strahov, negotovosti, negativnih misli ali ostalih duševnih stisk vam bodo svetovali psihologi oziroma zdravstveni delavci. Telefonska številka je aktivna vsak dan od 11.00 do 15.00 ure.

ZD TREBNJE

Spoštovane,

V času trajanja karantene in prepovedi izvajanja skupinskih vadb, smo se odločili, da vam ponudimo možnost izvajanja on-line strokovno vodene vadbe za nosečnice. Vadba poteka v živo v naprej določenih terminih (tedensko en dopoldanski in dva popoldanska termina).

Pomembno je, da v tem času ohranjamo svoje zdravje z gibanjem in zavedamo se, da je ob poplavi vadb in nasvetov na medmrežju, težko razbrati ustrezne in validne informacije. Telesna dejavnost je ključna za ohranjanje telesnega in duševnega zdravja.

On-line vadba v okviru Centru za krepitev zdravja ZD Trebnje je namenjena zdravim nosečnicam, preko video aplikacije.

V kolikor vas vadba zanima in za vse nadaljnje  informacije se prijavite preko e-pošte (Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ) ali preko telefonske številke (030322808), kjer odgovorimo na vaša vprašanja in posredujemo nadaljnja navodila.

Vadba nosečnice

Z lepimi pozdravi, Barbara Jantol, mag.kin

Spoštovani pacienti,


V sosednji Italiji so izredne razmere zaradi koronavirusa, okužbe z novim koronavirusom SARS–CoV-2 se pojavljajo tudi pri nas v Sloveniji.

Bolezen se kaže z vročino, kašljem in občutkom pomanjkanja zraka, kar je običajno za pljučnico. Ker gre za nov virus, natančnih informacij o poteku bolezni še nimamo, iz poročanja Kitajske pa lahko sklepamo, da poteka v lažji obliki pri približno 80 % okuženih. Okužbe s koronavirusom ne moremo od ostalih virusnih okužb ločiti le na osnovi bolnikovih težav in telesnega pregleda, ampak je potrebno mikrobiološko testiranje (bris nosno-žrelnega prostora).

V primeru suma, da bi pri vas lahko prišlo do okužbe s koronavirusom (potniki v mednarodnem prometu, obisk okuženih območij Slovenije..) pokličite v ZD Trebnje – telefon 040 378 300 , kjer boste prejeli dodatna navodila.

Če obstaja možnost, da ste okuženi in ste vseeno prišli na pregled v Zdravstveni dom Trebnje, NE VSTOPAJTE V ZDRAVSTVENI DOM PREKO GLAVNEGA VHODA ALI VHODA URGENCE, ker tako širite bolezen.

Počakajte zunaj stavbe ali v osebnem vozilu in pokličite na telefonsko številko 040 378 300, kjer boste prejeli dodatna navodila.

Z namenom preprečevanja širjenja okužbe z novim koronavirusom smo v ponedeljek 9.3.2020 na vhodu v ZD vzpostavili tudi triažno točko. Ob vstopu v ZD si morate razkužiti roke, medicinska sestra pa vam bo zastavila nekaj vprašanj po navodilih NIJZ.

OBVESTILO O KORONAVIRUSU

ZD TREBNJE 

 

banner nacionalne cakalne dobe 227x151

banner nase cakalne dobe 227x151

CEPLJENJE

Logo EKP socialni sklad SLO slogan1

Prijava za urednike