Nujna medicinska pomoč

112 - Klic v sili

 

07/3481740 - NMP Trebnje

 

Preberite več ...

 
 

Priprava na porod in starševstvo

Obveščamo vas, da  v ponedeljek 31. 8. 2020 ob 17.30 uri v sejni sobi ZD Trebnje v okviru priprave na porod in starševstvo organiziramo predavanje za zgodnjo nosečnost. Na predavanju boste dobili koristne informacije o poteku nosečnosti, zdravem načinu življenja v nosečnosti in o komplikacijah v nosečnosti. Organiziramo pa tudi telovadbo za nosečnice.

Prosimo vas, da imate  s seboj kartico zdravstvenega zavarovanja.

Predavanja se lahko udeležijo samo nosečnice, njihovi partnerji se predavanja ne morejo udeležiti (do preklica). Nosečnica, ki se želi udeležiti programa Priprava na porod in starševstvo, se mora predhodno prijaviti zaradi omejenega števila udeleženk – v eni skupini je lahko največ 12 udeleženk.

Pred vstopom v predavalnico naj si vse udeleženke razkužijo roke in ves čas bivanja v prostorih zdravstvenega doma in prostora, kjer bomo izvajali Pripravo na porod in starševstvo, pravilno uporabljajo obrazne maske. Srečanja se lahko udeležijo samo zdrave nosečnice. Na spletni strani ZD Trebnje je objavljen obrazec z epidemiološko anamnezo, ki ga izpolnite in podpišete na dan srečanja ter prinesete s seboj. Ob prihodu vam bomo izmerili telesno temperaturo in po potrebi, na osnovi vprašalnika ali povišane telesne temperature, zavrnili udeležbo na srečanju.

Udeleženke se lahko naročijo na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. Zaradi omejenega števila udeleženk vas vabimo, da se prijavite čim prej. Če bo število kandidatk preveliko, bomo organizirali še eno predavanje.